Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Jobba hos oss

Lichron är ett kunskapsföretag med maskinförsäljning, maskinservice, eftermarknad, teknikutbildningar och teknikgymnasium. Företaget, med maskinförsäljning och service, grundades 1994 av Margareta Chronholm och Åke Lindberg. Utbildningsavdelningen startade i Skövde 1996 i större skala med vuxenutbildning, verksamheten byggdes 2001 ut till att även omfatta Lichron Teknikgymnasium. 

Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt familjeföretag som ser helheten med maskiner, service och utbildning. Vårt team är ungt och engagerat, inspirerande och internationellt. Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi vill att du ska vara med och påverka och du har både ansvar och frihet att arbeta självständigt. Vi vill att du skall trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan skickas till Lichrons personalchef Elin Lindberg. Vi föredrar e-post med dokument i PDF-format eller motsvarande.

Lichronbolagen
Att: Elin Lindberg
Box 523
541 28 Skövde 

tfn 0500-44 50 68 
e-post elin.tai.lindberg@lichron.se

Gymnasielärare i matematik samt idrott& hälsa

På Lichron Teknikgymnasium har vi höga ambitioner och nu söker vi dig som vill vara med att forma, utveckla och sätta avtryck på vår industritekniska utbildning.
Vi är en fristående gymnasieskola med strax över 100 elever. Verksamheten är belägen i Skövde och vi bedriver en treårig gymnasieutbildning med yrkesutgångarna CNC-tekniker samt Automationstekniker. Våra elever skall vara en resurs med bred kunskap och kompetens i den senaste tekniken inom CNC och automation.

Hos oss är eleverna i fokus och vi vill att alla elever ska utveckla kunskap i modern teknik inom industrin, samt få sunda värderingar och ödmjukhet inför kommande yrkesliv. Vi har en teknikcollegecertifierad utbildning och vi jobbar nära teknikföretagen och utvecklar vår utbildning för att i möjligaste mån tillgodose deras behov av kompetens. 

Vad söker vi:
Nu söker vi en ny medarbetare som trivs med att vara pedagog och vill vara med och utveckla en redan bärande grundidé till ett ännu starkare varumärke i regionen. Vi söker dig som tar ansvar och kan vara flexibel, samt är positivt inställd till att lära dig nya saker och utveckla verksamheten. Vi söker dig med modet att vilja vara extraordinär. Som person är du strukturerad, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga både internt och externt. Du ska ha god pedagogisk förmåga och kunna skapa trygga relationer till eleverna. Vi sätter stort värde på din yrkeskompetens, engagemang och personliga lämplighet. Tjänsten är på 100%.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar huvudsakligen med undervisning i kurserna matematik samt idrott & hälsa, men andra alternativa kurskombinationer kan diskuteras. Du kommer även att ha ansvar över vissa områden, samt finnas som resurs i olika sammanhang på industritekniska programmet. I ditt arbete planerar du självständigt din undervisning och samverkar med andra lärare för att uppnå programmets examensmål. Vi arbetar ständigt med att utveckla ämnesöverskridande lärande och samverkan mellan våra kurser. Matematikundervisningen bedrivs idag digitalt som ett led av skolverkets nya kursplaner. Vi kommer att jobba med ansökningar och urval löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillträds snarast eller enligt överenskommelse, dock senast vid höstterminens start.

Välkommen med din ansökan! Se kontaktuppgifter ovan.

Saknas "din tjänst"?

Är du intresserad av att arbeta på Lichron men inte hittar ”din tjänst” kan du alltid skicka in en allmän ansökan med ett brev och CV där du beskriver dig själv och varför du passar in i vår profil till vår personalchef, se kontaktuppgifter ovan.

Examensarbete

Är du under utbildning och funderar på examensarbete eller skall genomföra annan studie på ett företag är du välkommen att höra av dig till oss. Med teknikcenter i Skövde och verksamhet med maskiner, service och utbildning finns mycket att studera och undersöka för dig med teknik- och systemintresse.

Välkommen att skicka en förfrågan genom att kontakta vår personalchef, se kontaktuppgifter ovan.